Affiliate programma

Heb je een eigen website?
Als website eigenaar kun je door partner te worden geld verdienen door bezoekers naar ons door te sturen in ruil voor een vergoeding.

Hoe werkt het?
Als affiliate partner is het mogelijk op je website een banner of tekstlink te plaatsen naar Fitbella.nl. Door op een banner of een tekstlink te klikken, komt de bezoeker op onze webwinkel terecht.

Hoeveel verdien je?
Je krijgt een percentage van de verkoop voor bezoekers die via jouw link bij ons op de site komen. Minimaal verdien je 10% van de verkoop. Voorbeeld: iemand komt via jouw link op onze webwinkel en bestelt voor 50 euro aan kado artikelen, hiervan krijg je maar liefst 5 euro! Er zit geen limiet aan het bedrag dat verdiend kan worden. Sterker nog, als je meer bezoekers doorstuurt naar onze website kunnen de verdiensten zelfs oplopen tot 15% van iedere verkoop!

Aanmelden!
Onze website is aangemeld bij TradeTracker. Een specialist op het gebied van affiliatemarketing. Al het promotiemateriaal, statistieken en uitbetalingen vinden via TradeTracker plaats.

Al lid van TradeTracker?
Ben je al aangemeld bij deze aanbieder, dan kun je jouw gegevens gebruiken om je aan te melden voor het affiliateprogramma van Fitbella.

Nog geen lid van TradeTracker?
Ben je nog niet aangemeld bij deze aanbieder, bezoek dan de bovenstaande link van onze affiliatepartner om je aan te melden. Je ontvangt dan een inlogcode, een wachtwoord en verdere instructies. Je hoeft nu alleen nog maar een banner met de juiste link en je persoonlijke code op je site te plaatsen en dan ben je een affiliate van ons. Er zijn diverse banners en tekstlinks beschikbaar. Het is ook mogelijk banners en tekstlinks te combineren; dit levert het beste resultaat.

Wij wensen je in ieder geval heel veel succes met de verkopen!

Vragen?
Heb je nog vragen over het affiliateprogramma of over het te gebruiken promotiemateriaal neem dan contact op via het contactformulier. Ook voor speciale wensen van promotiemateriaal of samenwerkingscampagnes kunnen via het contactformulier worden aangevraagd.